Вирубка Півонія - набір кондитерських різаків, призначених для вирізання пелюсток півонії. У наборі 4 вирубки різного розміру.
Розміри:
- вирубка 1 - 15 см;
- вирубка 2 - 12 см;
- вирубка 3 - 10 см;
- вирубка 4 - 9 см.
Виготовлений набір вирубок Півонія з якісного пластику, підходить для роботи з мастикою, марципаном і тістом.
Працювати з вирубкою - одне задоволення: розкачуємо мастику, ставимо зверху вирубку і притискаємо рукою - пелюсток півонії готовий. Процес настільки легкий і простий, що впораються навіть дітки. Але, що б сформувати реалістичну квітку півонії, потрібно виконати ще кілька кроків.
Приклад виготовлення Півонії з допомогою вирубки:
1. Розкачуємо мастику і вирізаємо пелюстки півонії кожною вирубкою.
2. На маті для моделювання квітів стоншуємо краї вирізаної пелюстки кондитерським стеком.
3. За допомогою того ж стека промальовуємо прожилки на пелюстці.
4. Викладаємо кожну пелюстку у форму у вигляді дрібної чашечки, для того що б пелюстки стали об'ємними. Пелюстки можна пофарбувати харчовою фарбою.
5. Склеюємо пелюстки між собою за допомогою води або кондитерського клею
6. Квітка готова.
Рекомендації:
1. Чим більше пелюсток, тим пишніше буде виглядати півонія.
2. Що б квітка виглядав як натуральна, краї пелюсток краще пофарбувати сухим барвником або харчовим квітковим пилком.
3. В якості форми для сушіння півонії можна використовувати фольгу, тарталетку для кексів або склянку.
Їстівні півонії використовують для прикраси весільних тортів, тортів для жінок, дівчат. У будь-якому випадку, навіть простий маленький тортик, декорований солодким пишними піоніями стане незабутнім десертом на будь-якому торжестві.
Країна виробника: Китай.