Вирубка-штамп - виїмка, призначена для створення печива у вигляді квітки пятилистника. Виготовлена з якісного поліактида, має чітку деталізацію.
Розмір вирубки:
- довжина - 7 см;
- ширина - 7 см;
- висота - 0,8 см.
Як використовувати вирубку-штамп:
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
1. Розкотіть тісто товщиною 5 мм
2. Видавіть вирубкой контур.
3. Тепер приступимо до роботи зі штампом: злегка натисніть вирубкою на вирізане серце, що б залишити відбиток написи. Сильно натискати не рекомендується, щоб не деформувати відбиток.
Рекомендація: до готового спеченому пряника можна прикласти скло, тоді його поверхня стане ідеально рівною і повністю готової до декорування глазур'ю.
Переваги вирубок:
- прості у використанні;
- безпечний харчовий пластик.
Не мити в посудомийній машині і при високих температурах.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.