Вирубка-штамп - практичний інструмент, для отримання необхідної форми з тіста, мастики, марципану, шоколаду.
Розмір вирубки:
- довжина - 10,8 см;
- ширина - 5,8 см;
- висота - 1 см.
Як використовувати вирубку-штамп:
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм.
2. Спершу видавіть вирубкою контур, сильно притиснувши долонею.
3. Далі використайте штамп, злегка притиснувши його до тіста так, щоб залишився чіткий малюнок.
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
Переваги вирубок:;
- прості у використанні - впораються навіть діти;
- безпечний харчовий пластик.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.