Вирубка-штамп - практичний інструмент, для отримання необхідної форми з тіста, мастики, марципану, шоколаду. Вирубка виготовлена з харчового пластику і складається з 2 частин - контуру і штампу.
Розмір вирубки:
- довжина - 12 см;
- ширина - 6,5 см;
- висота - 1 см.
Як використовувати вирубку-штамп:
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм.
2. Спершу видавіть вирубкою контур, сильно притиснувши долонею.
3. Далі використайте штамп, злегка притиснувши його до тіста так, щоб залишився чіткий малюнок.
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
Переваги вирубок:;
- прості у використанні - впораються навіть діти;
- безпечний харчовий пластик.
Країна виробника: Україна.
тел.: (068) 254 96 56 - дизайнер Анастасія
viber: (068) 254 96 56
e-mail: [email protected]
Пн-Пт: з 10:00 до 17:00