Вирубка-штамп Пасхальне яйце - виїмка, призначена для створення пряника у вигляді пасхального яйця з орнаментом у вигляді квітки.
Виготовлена вирубування з якісного поліактида, має чітку деталізацію.
Розмір вирубки:
- довжина - 11,4 см;
- ширина - 9 см;
- висота - 0,8 см.
Як використовувати вирубку-штамп:
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм.
2. Видавіть вирубкой контур.
3. Тепер приступимо до роботи зі штампом: злегка натисніть вирубкою на вирізану фігуру, що б залишити відбиток. Сильно натискати не рекомендується, щоб не деформувати.
Рекомендація: до готового спеченому пряника можна прикласти скло, тоді його поверхня стане ідеально рівною і повністю готової до декорування глазур'ю.
Переваги вирубок:
- прості у використанні;
- безпечний харчовий пластик.
Не мити в посудомийній машині і при високих температурах.
Країна виробника: Україна
Немає відгуків про цей товар.