Вирубка-штамп Кактус - практичний інструмент для отримання необхідної форми з тіста, мастики, марципану, шоколаду.
Вирубка виготовлена з харчового пластику, містить контур і відбиток всередині.
Розмір вирубки:
- ширина вирубки - 4,8 см;
- довжина вирубки - 6,7 см;
- висота - 1 см.
Як використовувати вирубку:
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм
2. Видавіть вирубкою контур, сильно притиснувши долонею.
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
Переваги вирубок:
- прості у використанні - впораються навіть діти;
- безпечний харчовий пластик PLA, який виготовляється з рослин з високим вмістом крохмалю, таких як кукурудза, пшениця та цукрові буряки.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.