Вайнер Лист - кондитерський молд, що складається з двох частин, призначений для нанесення текстурного малюнка на цукровий листок. З допомогою вайнера легко створити реалістичні прожилки на листі з обох боків, завдяки чому лист буде виглядати максимально природно. Підходить для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом, полімерною глиною. Матеріал вайнера - харчовий силікон.
Розміри:
- довжина листочка - 6,2 см;
- ширина - 4 см;
- товщина вайнера - 1,2 см.
Країна виробника: Китай.
Як працювати з вайнером?
1. Розкачайте мастику, товщиною 2-3 мм.
2. Виріжте форму листка з допомогою вирубки або плунжера.
3. Покладіть видавлений лист на одну частину вайнера, притисніть другою.
4. Акуратно відкрийте вайнер.
5. Текстура готова.