Утюжок для роботи з мастикою - пластиковий кондитерський кутовий інструмент з ручкою, ідеально рівною і гладкою поверхнею, що виконує функцію гладилки для мастики, створення ідеальних кутів.
Спосіб використання утюжка для мастики дуже простий: потрібно покрити охолоджений торт розкатаним листом цукрової пасти і плавними, але швидкими рухами розгладити мастику, сформувавши кути.
Після розгладження кондитерським утюжком, торт буде виглядати акуратним, рівним і дуже гладеньким.
Утюжок для мастики - дешевий, простий, але необхідний кондитерський інструмент.
Розміри для прасування мастики:
- Довжина - 4 см;
- Ширина - 4 см;
- Висота ручки - 5 см.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.