Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payТрафарет для шоколаду Еклери - кондитерський трафарет з харчового пластику для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсингом у формі 10 пластин для створення декора на еклери.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Трафарет зручний в роботі з шокотрансферами для створення оригінальних візерунків на авторських десертах.
Розміри трафарету:
- ширина еклера - 3 см;
- довжина еклера - 13 см;
- розмір трафарету – 25*29 см;
- товщина трафарету – 1,5 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперированый шоколад при температурі 32 оС, глазур або айсинг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Зберігайте далеко від джерел тепла і прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.