Трафарет для шоколаду Новорічний - кондитерський трафарет з харчового пластика для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсінгом у вигляді популярного новорічного і різдвяного декору:
зірка, Дід Мороз, ангел, ялинка, рукавиця, пряничний чоловічок, сніжинки, ялинкова іграшка.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Розміри трафарету:
- розмір трафарету - 15 * 25 см;
- висота фігурок - 4,5 см;
- товщина трафарету - 1,5 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперований шоколад при температурі 32 ° С, глазур або Айсінг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Чи не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Чи не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Тримати подалі від тепла та прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна
Немає відгуків про цей товар.