Трафарет для шоколаду "Ялинки" - кондитерський трафарет з харчового пластику у вигляді збірної конструкції Ялинок,
що складається з 4 видів ялинок різних розмірів та 2-х овальних основ під них для створення шоколадних фігурок.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Трафарет підходить для роботи з шоколадом, глазур'ю, айсингом.
Розміри трафарету:
- розмір трафарету – 15*25 см;
- найбільша ялинка - 10,5*12 см;
- найменша ялинка - 5,5*6 см;
- маленька основа - 2,5*4 см;
- більша основа - 3,5*7 см;
- товщина трафарету – 1,5 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперированый шоколад при температурі 32 проЗ, глазур або айсинг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Зберігати далеко від джерел тепла і прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.