Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payСтруна для нарізки бісквітів - кондитерський інструмент, що складається з металевого корпусу і 3 струн, призначений для розрізання бісквітів на рівні коржі.
Кондитерська струна має 9 рівнів висоти, стійку пластикову ручку.
Розміри:
- довжина леза - 45 см;
- висота - см.
Як користуватися струною для нарізки коржів:
1. Виставляємо потрібну висоту струни (переміщуємо струну вгору або вниз, вибираючи потрібний рівень від 1 до 9).
2. Ставимо ніж-струну біля готового охолодженого бісквіта і ріжучими рухами, немов пилкою, розрізаємо бісквіт.

Переваги використання струни для нарізки бісквітів:
- бісквіт не так сильно кришиться в порівнянні з нарізкою ножем;
- ідеально рівні коржі;
- економія часу.
Матеріал: нержавіюча сталь.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.