Силіконовий молд Блискавка - форма з заглибленнями у вигляді двох стрічок, на яких закріплені зубці і бігунок для виготовлення "фабричної" блискавки з мастики, марципанів і шоколаду.
Розміри молда:
- довжина - 23,5 см;
- ширина - 3,8 див.
- довжина блискавки - 22,3 см;
- ширина блискавки - 1,8 см.
Використання прес-форми в кондитерській справі має безліч переваг:
- значна економія часу;
- ідеальний результат;
- легкість у використанні.
Як працювати з молдом Блискавка:
1. Посипати молд крохмалем або цукровою пудрою.
2. У заглиблення молда ретельно помістити мастику. Для надійності прокатати заповнений мастикою молд качалкою.
3. Поставити в морозильну камеру на 5 хвилин.
4. Обережно вийняти готову блискавку.
У світі сучасної моди, блискавки на одязі і аксесуарах не тільки необхідна деталь, але і модний тренд. Великі блискавки на сумочках, куртках, взутті користуються величезною популярністю. Тому торти у вигляді вище перелічених речей теж мають великий попит.
Завдяки молду Блискавка, Ви легко зможете виготовити ідеально рівну блискавку, не докладаючи великих зусиль.