Силіконова форма Канеллі - форма з харчового силікону для випічки у вигляді стканчиків Канеллі невеликого розміру.
Канеллі являє собою французький десерт, що готується з рідкого тесту, ароматизованого ромом і ваніллю, всередині м'яка і ніжна, а зверху покрита хрусткою карамелізованою скоринкою.
Випікається в спеціальних формах з оригінальним ребристим малюнком, від чого і має таку назву, "рифлена".
Для отримання максимально схожого на смак та оригінального виконання десерту, форми, в яких їх готують, повинні бути правильного розміру і структури.
Розміри форми:
- довжина - 30 см;
- ширина - 17,5 см;
- діаметр ячейки - 5 см;
- висота ячейки - 5 см;
- кількість ячеєк - 8 шт.
Країна виробника: К.Н.Р.