Кандурин - харчовий барвник, виготовлений на базі природних силікатів. Виглядає як дрібний блискучий порошок, застосовується для поверхневого фарбування кондитерських виробів. Виготовляється в основному у срібному та золотому кольорі, має сяючий відтінок.
Використовувати кандурин можна кількома способами:
- в сухому вигляді: занурити пензлик у кандурин і на відстані 5-10 см від торта струснути її поверхня торта придбає блискучий відтінок.
- з використанням пара: на цукровий квітка нанести пензликом кандурин в сухому вигляді, а потім потримати квітка над парою - вийде гарний перламутровий колір.
- у вигляді розчину: розвести кандурин водою або горілкою і пофарбувати кондитерський виріб, у результаті повинна вийде металевий колір.
Кандурин нешкідливий, використовується в кондитерському і фармацевтичному виробництві. Дітям не рекомендується їсти кондитерські вироби, пофарбовані кандурином, в занадто великих кількостях.
Купити кандурин з доставкою по Києву та в інші міста України можна в інтернет-магазині "БЕЗЕ"!