Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payОсколки шоколадні білі на основі какао-масла використовуються для приготування білої шоколадної глазурі або як готовий декор для кондитерських виробів.
Шоколадними осколками можна викласти малюнок на дзеркальній глазурі або зробити шоколадний поясок, а якщо розплавити білі шоколадні осколки з вершками, можна використовувати їх як ганаш.
Какао-масло: 16-18%.
Зберігати при температурі 18-20 градусів цельсія в сухому приміщенні при відносній вологості 75%.
Країна виробника: Україна.
Вага: 250 г.
Розфасовка: zip-lock пакет.