Фондюшниця – марміт – настільний марміт підігрівається сухим паливом (свічкою). Його конструкція бездоганно підходить для приготування фондю, швейцарської національної страви, основою якої традиційно є розплавлений сир, вино та мускатний горіх. Оригінальна назва посуду для фондю – какелон.
У пропонованій моделі на столі розміщується каркас із нержавіючої сталі, до якого кріпиться підсвічник. Над ним встановлюється прозора ємність зі скла, що служить і для приготування, і для подачі страви. Фондю вживають, мокаючи в сирну масу шматочки підсушеного хліба. Завдяки постійному нагріванню страва залишається гарячою протягом усієї трапези. Ємність накривається кришкою з нержавіючої сталі та зручно переноситься завдяки ручкам.
Поєднання благородного блиску металу і скла з витонченим дизайном надає фондюшниці Empire вишуканий вигляд. Вона неодмінно справить враження на гостей. Виріб може використовуватися як звичайний марміт для підігріву страв.
Характеристики:
Підставка
Ємність
Кришка
Підсвічник
Виробник: Empire.
Немає відгуків про цей товар.