Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payМолд для шоколаду Фруктове асорті - пластикова форма, призначена для виготовлення шоколадного декору у вигляді часточок мандаринки, ананаса, яблука, лимона і ківі.
Розміри поглиблень для фруктів:
- мандаринка - 6,5*3*1,4 см;
- ананас - 6,5*3,5*1,4 см;
- яблуко - 6,5*4*1,5 см;
- лимон - 6,8*3,3*1,5 см;
- ківі - 6,2*4*1,4 см.
Рекомендації по виготовленню цукерок з допомогою пластикової форми:
1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.
2. Розподіліть шоколадну масу по внутрішній поверхні прес-форми.
3. Після того, як шоколад застигне, акуратно вийміть шоколадний виріб.
За допомогою пластикової прес-форми можна виготовити мармелад, шоколадні цукерки, лід.
Рекомендації по догляду:
- не мити в посудомийній машині;
- не використовувати для карамелі.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.