Мішок кондитерський багаторазовий призначений для декорування кондитерських виробів кремом, а також для оформлення страв і бутербродів. Мішок виготовлений з якісної бавовни, всередині бавовна прогумована, вологостійка.
Розміри кондитерського мішка:
- довжина мішка 60 см;
- діаметр вхідного отвору - 34 см.
- обсяг мішка - 5 л.
Як працювати з кондитерським мішком:
Спосіб 1:
Вставте всередину мішка кондитерську насадку.
Після цього, мішок наповнюємо кремом. Відігніть край мішка як "манжет" і звичайною ложкою або силіконовою лопаткою помістіть крем всередину мішка, закрутіть край мішка, щоб крем "сповз" вниз. Щоб крем не виповзав через верхній край, мішок можна зафіксувати звичайною гумкою.
Перед тим, як почати малювати кремом візерунок, краще видавити трохи крему, щоб випустити зайве повітря.
Спосіб 2.
Для того, щоб була можливість використовувати кондитерські насадки різної конфігурації, не виймаючи насадку - використовують перехідник. В мішок потрібно вставити одну частина пластикового перехідника (ту, що довша), поверх мішка на перехідник "одягнути" кондитерську насадку і зафіксувати її другою частиною перехідника. В такому випадку, якщо потрібно буде змінити насадку, досить відкрутити зовнішню частину адаптера.
Матеріал: прогумована вологостійка бавовна.
Країна виробника: Китай.