Мастика універсальна Червона - цукрова паста, призначена для декорування кондитерських виробів, обтягування тортів, моделювання флористичних композицій, виготовлення їстівних цукрових фігурок.
Склад: цукор білий, патока крохмальна, жир кондитерський, глюкоза кристалічна, загусники, крохмаль кукурудзяний, лимонна кислота, ароматизатори.
Мастика нешкідлива, смачна, має приємний ванільно-вершковий аромат.
Рекомендації:
1. Перед тим, як приступити до декорування кондитерського виробу, мастику слід розім'яти до стану "пластиліну".
2. Якщо мастика липне до рук, змастіть руки олією.
3. Розкочувати мастику зручніше спеціальною силіконовою качалкою на килимку.
4. Перед розкочуванням мастики, робочу зону рекомендується посипати цукровою пудрою або крохмалем.
5. Якщо мастика трохи присохла, можна розігріти її в мікрохвильовій печі (5-10 сек).
Енергетична цінність: 350 кКалл.
Термін придатності: 24 міс.
Немає відгуків про цей товар.