Мастика Цукрова вуаль Помаранчева Ovalette – призначена для покриття тортів, тістечок, виготовлення декоративних елементів, виробництва різних прикрас та іншого оздоблення кондитерських виробів. Мастика має гарну пластичність, добре розкочується і формується, чудово тримає форму, легко забарвлюється будь-яким водорозчинним барвником.
Органолептичні показники: продукт щільної пастоподібної консистенції, пластичний, в асортименті, з ванільним смаком.
Склад: цукор, крохмаль, глюкозний сироп, гідрогенізовані рослинні олії, вода, барвник, загусник, ароматизатор (ваніль), консервант (сорбат калію).
Особливості роботи: необхідну кількість мастики попередньо розім'яти на сухій, злегка підпиленій цукровою пудрою поверхні, до м'якої пластичної консистенції. Розкатаний пласт мастики покласти на заготівлю (торт, тістечко).
Примітка: після використання закривайте щільно пакет з пастою для попередження висихання.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки - 0,1 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 88,7 г, калорійність - 410,00 ккал
Термін придатності: 12 місяців з моменту виробництва (дата виготовлення вказана на упаковці).
Умови зберігання: у сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20°С.
Виробник: Туреччина TM OVALETTE
Немає відгуків про цей товар.