Кондитерські посипки використовуються для декорування кондитерських виробів.
Види кондитерських посипок.
В кондитерській справі завжди дуже цінувалися прикраси ручної роботи, але без готового декору обійтися дуже складно. Мова йде про кондитерські посипки - готові дрібні цукрові прикраси, оброблені глазур'ю. До подібних посипок відноситься цукрове драже у вигляді срібних, золотих і різнокольорових кульок, сердечок, зірочок, птахів, бісеру та інших цікавих форм.
Переваги використання кондитерських посипок:
- економія часу (не потрібно вручну вирізати дрібні цукрові детальки, витрачати сили і час);
- експрес-прикраса (якщо гості на порозі, а кекси тільки дістаються з духовки, посипка перетворюється в незамінну прикрасу для випічки);
- економія сировини (якщо виготовляти посипку самостійно буде багато відходів);
- різноманітний асортимент (можна підібрати посипку підходящої форми для прикраси кондитерського виробу на різні теми: на хрестини, наприклад, голуби, на день Валентина - сердечка).
Великий вибір кондитерських посипок в інтернет-магазині 'БЕЗЕ'!