Кондитерський шприц-перо - силіконовий шприц з пластмасовим виштовхувачем, змінною металевою насадкою і контейнером для запасних кондитерських насадок у верхній частині виштовхувача.
Шприц-перо - дуже цікавий кондитерський інструмент. Особливість в тому, що завдяки м'якого силіконового корпусу і металевої насадки, користуватися ним можна немов звичайною ручкою. Для цього заповнюємо шприц необхідної кондитерської масою, злегка натискаємо на корпус пальцями і прикрашаємо кулінарний виріб красивим орнаментом. В якості наповнювача можна використовувати айсинг, крем або шоколад. З допомогою шприца особливо легко наносити написи. Для декорування кондитерських виробів більш складним візерунком, потрібно всього лише змінити насадку. Завдяки стандартному розміру кріплення, для шприца-перо підійдуть будь-які кондитерські насадки.
Переваги кондитерського шприца-перо:
- розбірна металева насадка;
- м'який силіконовий корпус;
- підходить для малювання різними кондитерськими масами;
- нескладний у використанні, тому застосовується як кондитерами-професіоналами, так і новачками.
Матеріал: силікон, пластмаса, нержавіюча сталь.
Країна виробника: Китай