Глазур кондитерська біла в дисках Cargill - має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів, виливки фігурок.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмовий (повністю гідрогенізований), пальмовий, кокосовий), суха сироватка (молоко), лактоза (молоко), емульгатор (E492, E322 (соя)), ароматизатор.
Форма: дропси розміром 22 мм.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 10-20°C, відносній вологості < 60%. Без потрапляння специфічних запахів та прямих сонячних променів.
Фасовка: zip-пакет.
Вага: 250 г
Виробник: “Cocoa & Chocolate” корпорації Cargill
Країна виробник: Бельгія.