Глазур для паски з желатином Біла - концентрована харчова суміш для приготування цукрової глазурі на основі желатину білого кольору.
Переваги глазурі з желатином:
- швидко застигає;
- не липне до рук;
- не кришиться при нарізанні.
Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.
Спосіб приготування:
- Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип'яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин.
- Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 Со (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення.
- Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси.
- Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густою, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип'яченої води і ретельно розмішати.
- Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням.
- Покриті глазур'ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику). Орієнтовний час застигання глазурі до 1 год.
Виробник: ТМ Украса
Країна виробника: Україна