Форма для сирної паски складається з 4 пластикових частин з красивим рельєфним тисненням на великодню тематику, які легко з'єднуються між собою спеціальними засувками, формуючи пластикову піраміду. До форми додається детальний рецепт приготування сирної паски.
Розміри форми:
- висота - 16,5 см;
- сторона верхнього "квадрата" - 4 см;
- сторона нижнево "квадрата" - 11 см.
Як використовувати сирну форму?
1. Зібрати сирницю з 4 частин, перевернути її. Поставити в миску, вистелити марлею так, щоб звисаючі краї були приблизно рівні основі форми.
2. Викласти приготований сир для паски у форму, закрити марлею, поставити прес (наприклад тарілку) і прибрати в холодильник на 10-12 годин.
3. Розгорнути марлю, перевернути на плоске блюдо. Прес зняти, потягнувши за марлю обережно вийняти паску на блюдо, прикрасити.