Форма для тарта перфорована зі з'ємним дном - форма з нержавіючого перфорованого металу з рифльоними краями і з'ємним дном.
Форму без дна можна використовувати для випікання пісочних тартів, а якщо вставити дно, виходить повноцінна форма для пирога.
Форма має антипригарне покриття, що не дасть підгоріти тісту.
За рахунок отворів у формі пісочне тісто пропікається рівномірно і можна контролювати колір виробу.
Щільне кільце, стійке, не гнеться і не іржавіє,
не взаємодіє з кондитерським виробом,
не впливає на колір і смак випічки.
Розміри кільця:
- діаметр – 23,5 см;
- висота – 3 см;
- товщина – 1 мм
*Перед першим використання рекомендуємо промити кільце в теплій воді і висушити. Так само після кожного використання кондитерського кільця.
Країна виробника: К.Н.Р.