Дільник для торта - професійний кондитерський інструмент, призначений для нанесення насічок на торт, необхідних для рівного поділу кондитерського виробу на порції. Дільник двосторонній, дозволяє розділити торт на 10 або 12 порцій.
Розміри дільника:
- діаметр дільника - 28 см.
Як користуватися дільником для торта:
1. Вибираємо одну із сторін розподілювача, в залежності від потрібної кількості порцій.
2. Ставимо дільник на торт обраною стороною вниз і злегка придавлюємо рукою.
3. Насічки готові.
4. За наміченими насічками розрізаємо торт за допомогою ножа.
Дільник для торта - незамінний інструмент, якщо потрібно розділити торт на ідеально рівні порції.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.