Бордюрна стрічка - ацетатна плівка, яка використовується для вистилання внутрішній бічній поверхні форми для випічки або для створення декору з шоколаду. Бордюрна стрічка прозора, щільна, без малюнка, тому не буде відволікати від зовнішнього вигляду кондитерського виробу.
Характеристики:
- довжина - 100 м;
- висота - 15 см;
- товщина - 83 мкм.
Способи використання ацетатної плівки:
1. Вистилаємо внутрішню поверхню форми плівкою.
2. Викладаємо в середину форми з плівкою бісквіт, фрукти, желе або мус. Ставимо форму в холодильник.
3. Після того, як десерт застигне, плівку можна зняти (якщо це чізкейк, наприклад), або залишити на дессерте (якщо це тістечко).
Темперований шоколад, з допомогою кондитерського мішка або шприца, наносимо у вигляді візерунка на ацетатную стрічку.
Якщо декор потрібен об'ємний, стрічку можна трохи зігнути.
Після висихання, шоколадні декор дуже легко відокремлюється від стрічки, виглядає ідеально рівним і глянсовим.
Переваги застосування бордюрної стрічки:
- ідеально рівна боковина кондитерського виробу;
- економія сировини;
- економія часу;
- гігієнічність.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.