Боби тонка – це мексиканська ваніль, яка має своєрідний кондитерський аромат, в якому можна вловити нотки гвоздики, кориці, мигдалю, мускатного горіха, чорносливу і запашних трав.
Насичений ванільно-карамельний запах знайшов своє застосування в кулінарії для покращення смакових якостей випічки та солодощів.
Процес приготування: боби варять протягом десяти хвилин у вершках або молоці, поки насіння не віддасть свій аромат - при цьому використовувати в приготуванні їжі слід молоко, що вийшло в результаті замочування.
Інші назви: мексиканська ваніль, сумбар, кумарун, саррапіа, тангуа.
Умови зберігання: температура до +25; вологість до 75%
Вага: 100 г
Упаковка: zip-lock пакет.
Немає відгуків про цей товар.