Трафарет для шоколаду Еклери - кондитерський трафарет з харчового пластику для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсингом у формі 10 пластин для створення декора на еклери.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Трафарет зручний в роботі з шокотрансферами для створення оригінальних візерунків на авторських десертах.
Розміри трафарету:
- ширина еклера - 3 см;
- довжина еклера - 13 см;
- розмір трафарету – 25*29 см;
- товщина трафарету – 1,5 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперированый шоколад при температурі 32 оС, глазур або айсинг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Зберігайте далеко від джерел тепла і прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.