Кондитерський мішок - щільний прозорий мішок, призначений для прикраси кондитерських виробів кремом, айсингом, мусом або іншими кондитерськими масами.
Розмір мішка:
- довжина - 35 см;
- ширина - 23,5 см.
Мішок виготовлений з міцного поліетилену, поверхня злегка шорстка, що значно спрощує роботу кондитера.
Як використовувати одноразовий кондитерський мішок:
1. Надріжте ножицями кінчик мішка до потрібного діаметру.
2. Помістіть всередину мішка кондитерську насадку.
3. За допомогою силіконової лопатки, помістіть в мішок крем.
4. Натискаючи рукою на мішок, сформуйте візерунок на кондитерському виробі.
Використовувати мішок можна як з кондитерською насадкою, так і без неї, надрізавши кінчик мішка ножицями до потрібного діаметру.
Перевага одноразових кондитерських мішків в тому, що їх не потрібно мити, сушити, в кожному мішку можна вирізати необхідний діаметр отвору.
Країна виробника: Китай.