Мамма мія - універсальна желеподібна кондитерська глазур з солодкуватим смаком і кремовим відтінком, яка використовується для покриття кондитерських виробів, капсуляції кремів, соусів і начинок, створення об'ємного декору, а також як 'калька' для цукрових картинок.
Склад: фруктоза, вода, мальтодекстрин, глюкозний сироп, емульгатори, загусники, регулятори кислотності, консервант Е202.
Способи використання кондитерської пасти Мамма мія:
1. Капсуляция - створення желеподібної оболонки для кремів, начинок і соусів. Оболонка здатна утримувати будь-яку масу, навіть рідку, при температурі 4-5 °C.
2. Дзеркальне покриття для тістечок, еклерів і морозива.
3. Загущувач для приготування десертів, мусів, пудингів.
4. Паста, для виготовлення об'ємних фігурок з допомогою силіконових молдів.
5. Глазур, на яку можна перенести різнобарвне зображення з цукрової картинки.
Вага: 1 кг
Виробник: Laped (Італія).
Немає відгуків про цей товар.