Трафарет Сніжинка - кондитерський інструмент багаторазового використання, який застосовується для нанесення малюнка у вигляді сніжинки на кондитерські вироби.
Матеріал: харчовий пластик.
Діаметр - 25 см.
Трафарет підходить для роботи з харчовими барвниками (пилок, гелеві фарби, спрей-фарби), какао, глазур'ю і іншими сумішами.
Поради щодо створення малюнків за допомогою трафаретів:
1. Вирівняти торт кремом або обтягнути мастикою.
2. Покласти на торт трафарет.
3. Нанести малюнок на торт з допомогою трафарету можна кількома способами:
- аерографом або спрей-фарбою: розпорошити харчові барвники на поверхні трафарету;
- пензлем або губкою: намазати трафарет харчовими барвниками;
- ситом: розпорошити какао або харчовий пилок на трафарет;
- качалкою: розкачати трафарет, на аркуші мастики (вийде рельєфний візерунок);
- кондитерським шпателем: нанести глазур на трафарет і рівномірно розподілити її шпателем по всій поверхні трафарету.
Щоб візерунок вийшов красивим, краще використовувати контрастні кольори (біла мастика - синій візерунок, чорна мастика - білий візерунок).
4. Акуратно знімаємо трафарет з торта. Малюнок готовий.
Немає відгуків про цей товар.