Термометр харчовий в колбі призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальт, а також сипучих сумішей.
У наборі з термометром - пластикова колба для зберігання харчового градусника, інструкція англійською мовою.
Характеристики:
- живлення - батарейка-таблетка (1,5 V);
- діапазон вимірювання - від -50 до +300 ºC (-58°F до +572 °F);
- довжина термометра - 230 мм;
- довжина щупа - 150 мм;
- матеріал щупа - нержавіюча сталь;
- можливість вимірювання температур в ºC і ºF;
- авто відключення через 10 хвилин роботи.
Функції кнопок харчового термометра:
1. Кнопка ON/OFF - включити/виключити.
2. Кнопка °C/°F - дозволяє вибрати одиницю виміру.
3. Кнопка HOLD - утримує значення температури на дисплеї термометра. Приклад: Ви вимірювали температуру крему, натискаєте кнопку HOLD і значення на екрані зберігається. Щоб вийти з стану утримання значення температури - натисніть кнопку HOLD ще раз.
4. Кнопка MAX/MIN - при першому натисканні на кнопку, з'явиться максимальна температура, яка досягалася при даному вимірі (на екрані висвічується Х); при повторному натисканні відобразиться мінімальна температура.5.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якого треба виміряти, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.
Якщо не використовуєте термометр - батарейку рекомендується вилучити.
Країна виробника: Китай.