Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Трансфер для шоколаду Еклери Півонії

Трансфер для шоколаду Еклери Півонії

Код товару: 4430~01
125.00 грн
Кiлькiсть:
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Трансфер для шоколаду Еклери Півонії

Шокотрансферна картинка - плівка зі спеціальним харчовим покриттям, за допомогою якої можна легко перенести зображення на темперований шоколад або шоколадну глазур.

Розміри:

- розмір смужок для еклерів - 3*12 см.

З Шокотрансферним папером відкривається маса можливостей для кондитерів:

солодкий декор, топпери, бортики на торт, цукерки з будь-яким Вашим зображенням тепер можна робити з шоколаду;

- з шокотрансферною картинкою легко створювати авторські цукерки, шоколадні плитки, смачні їстівні листівки;
 
- робити сучасні стильні муссові десерти і тортики з шоколадним фото або улюбленими героями;
 

- також, за допомогою шоконтрасферного паперу можна створювати оригінальний шоколадний декор на еклери.

Трансфер для шоколаду - відмінне рішення для створення унікальних і неповторних шоколадних виробів.
 
Як це працює: основний принцип переводу малюнка з шокотрансфера на шоколад полягає в тому, що на плівці нанесений спеціальний шар з какао маслом і після друку харчовим принтером, на ній залишається малюнок їстівними чорнилами. В результаті контакту з рідким шоколадом, зображення переходить на готовий виріб.
 

Інструкція використання шокотрансферів:

1. Шоколад довести до темперутри близько 28 °C.

2. Нанести шоколад на шокотрансфер і росподілити по поверхні.

3. Дати охолонути не менше години при кімнатній температурі.

4. Після повного охолодження на шоколаді залишиться нанесений малюнок, достатньо відокремити плівку від шоколаду щоб побачити результат.

Розмір шокотрансфера з зображенням: 20*27,5 см.

Склад: молоко сухе знежирене, молоко згущене, регулятор кислотності: Е330, емульгатор соєвий лицетин, гігроскопічне речовина Е440, консервант. Е202, сафлор, харчові барвники: Е120, Е133, Е161b, E171.

Термін зберігання шокотрансферної картинки: 12 місяців.

Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C і відносній вологості повітря 40-50%.

Виробник: Modecor.

Країна виробника: Італія

Характеристики Трансфер для шоколаду Еклери Півонії
Відгуки (1) Трансфер для шоколаду Еклери Півонії

Немає відгуків про цей товар.