Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколад чорний Satilia Noire 62% - французький шоколад преміум класу, зроблений з максимальною відповідністю з технологічними вимогами. Чорний шоколад Satilia Noire 62% спеціально розроблений для покриття шоколадних цукерок. Неймовірне поєднання шоколадного смаку і легких ноток солодкого мигдалю. Збалансований смак ідеально підходить до будь-яких інгредієнтів.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і поціновувачі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності, а також, для додавання у десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання у начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для чорного шоколаду Equatoriale Noire 55%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 100 г
Умови зберігання: у сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.