Шоколад чорний Satilia Noire 62% - французький шоколад преміум класу, зроблений з максимальною відповідністю з технологічними вимогами. Чорний шоколад Satilia Noire 62% спеціально розроблений для покриття шоколадних цукерок. Неймовірне поєднання шоколадного смаку і легких ноток солодкого мигдалю. Збалансований смак ідеально підходить до будь-яких інгредієнтів.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і поціновувачі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності, а також, для додавання у десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання у начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для чорного шоколаду Equatoriale Noire 55%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 100 г
Умови зберігання: у сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.