Шоколад зі смаком маракуйя Inspiration Passion Valrhona - особливий шоколад преміум класу, зроблений з максимальною суворістю згідно з технологічними вимогами, виготовлений з какао-масла і соку маракуйя. Inspiration Passion Valrhona поєднує в собі інтенсивний і гострий смак маракуйя з унікальною текстурою і відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів,
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.