Молд для шоколаду Фруктове асорті - пластикова форма, призначена для виготовлення шоколадного декору у вигляді часточок мандаринки, ананаса, яблука, лимона і ківі.
Розміри поглиблень для фруктів:
- мандаринка - 6,5*3*1,4 см;
- ананас - 6,5*3,5*1,4 см;
- яблуко - 6,5*4*1,5 см;
- лимон - 6,8*3,3*1,5 см;
- ківі - 6,2*4*1,4 см.
Рекомендації по виготовленню цукерок з допомогою пластикової форми:
1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.
2. Розподіліть шоколадну масу по внутрішній поверхні прес-форми.
3. Після того, як шоколад застигне, акуратно вийміть шоколадний виріб.
За допомогою пластикової прес-форми можна виготовити мармелад, шоколадні цукерки, лід.
Рекомендації по догляду:
- не мити в посудомийній машині;
- не використовувати для карамелі.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.