Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payМастика Цукрова вуаль Рожева Ovalette – призначена для покриття тортів, тістечок, виготовлення декоративних елементів, виробництва різних прикрас та іншого оздоблення кондитерських виробів. Мастика має гарну пластичність, добре розкочується і формується, чудово тримає форму, легко забарвлюється будь-яким водорозчинним барвником.
Органолептичні показники: продукт щільної пастоподібної консистенції, пластичний, в асортименті, з ванільним смаком.
Склад: цукор, крохмаль, глюкозний сироп, гідрогенізовані рослинні олії, вода, барвник, загусник, ароматизатор (ваніль), консервант (сорбат калію).
Особливості роботи: необхідну кількість мастики попередньо розім'яти на сухій, злегка підпиленій цукровою пудрою поверхні, до м'якої пластичної консистенції. Розкатаний пласт мастики покласти на заготівлю (торт, тістечко).
Примітка: після використання закривайте щільно пакет з пастою для попередження висихання.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки - 0,1 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 88,7 г, калорійність - 410,00 ккал
Термін придатності: 12 місяців з моменту виробництва (дата виготовлення вказана на упаковці).
Умови зберігання: у сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20°С.
Виробник: Туреччина TM OVALETTE
Немає відгуків про цей товар.