Деліпаста Манго - кондитерська концентрована фруктова паста від італійського виробника Fabbri. Делипаста на основі манго, використовується для приготування молочних коктейлів, кремів, морозива, мусів, а також як начинка для тістечок, еклерів, круасанів, прошарок для тортів.
Склад: цукор, манго (25%), сироп глюкози, лимонна кислота, ароматизатори натуральні, стабілізатор Е440, аскорбінова кислота.
Без глютену.
Без ГМО.
Концентрована паста Манго робить кондитерські вироби ароматними і апетитними, надає випічці більш насичений смак і красивий колір. Крім того, делипаста термостабільна і морозостійка, ідеально розчиняється у будь-яких температурних умовах.
Рекомендація: використовувати в співвідношенні - 70-100 г пасти на 1 л кондитерської суміші.
Умови зберігання: сухе прохолодне місце.
Вага: 50 г
Упаковка: пластиковий прозорий контейнер.
Виробник: FABBRI, Італія.
Немає відгуків про цей товар.