Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Кондитерські насадки

Кондитерська насадка – один з основних інструментів будь-якого кондитера, з яким дуже просто за лічені хвилини виготовити гарний кремовий декор на будь-якому кондитерському виробі. Це базовий інструмент, без якого неможливо уявити роботу з десертами. Традиційні прикраси на торті кремом у вигляді різноманітних завитків, квітів і навіть цілих композицій, можливо створити за наявності хоча б однієї кондитерської насадки.

Для чого використовують кондитерські насадки?

В основному кондитерські насадки використовуються для декорування поверхонь тортів, тістечок і капкейків. Крім того, вони знадобляться для відсадження зефіру, безе, еклерів та печива.

Кондитерськими насадками дуже зручно рівномірно заповнювати начинкою тарти, пироги, робити однакової висоти кремові прошарку в тортах, начиняти еклери і заповнювати серединки капкейків.

Пам'ятайте про те, що будь-яка звичена страва, наприклад, картопляне пюре або паштет легко перетворити в кулінарний шедевр і надати йому ще більш апетитний вигляд, скориставшись кондитерської насадкою.

Які бувають кондитерські насадки?

Інтернет-магазині beze представляє найпоширеніші базові насадки для кондитерів:

- Круглі – для кульок, точок і написів;

- Відкрита і закрита зірка – для гарних завитків, візерунків на десертах, відсаджування безе, зефіру, та інших кондитерських виробів, а також, обробки країв торта;

- Пелюстка – для створення кремових квітів;

- Лист – для доповнення квітів листочками, надаючи їм більшої реалістичності.

Крім основних, в нашому асортименті є незвичайні і оригінальні насадки, такі як:

- Сфери – для ефектних пишних шапочок на десертах;

- Серія насадок Тюльпан, з допомогою яких без зайвих зусиль, можна створювати красиві квіти найрізноманітніших форм;

- Плетіння – для декорування у вигляді корзинки, майже як справжній;

- Травичка – для додання натурального ефекту зростаючої трави на тістечок або торті.

А також, серед великого вибору товарів, що представлені популярні й модні серед професійних кондитерів кондитерські насадки:

- Султан, з якими достатньо одного натискання руки. Щоб отримати незвичайну форму меренги чи іншого кондитерського виробу з круглим отвором всередині, яке можна наповнити смачною начинкою чи кремом;

- Сент Оноре.

Як користуватися кондитерськими насадками?

Працювати з кондитерськими насадками дуже просто:

  1. У будь-одноразовий або багаторазовий кондитерський мішок вставляємо насадку.
  2. Акуратно підрізаємо мішок таким чином, щоб частина насадки з отворами для візерунка вийшла назовні.
  3. Заповнюємо мішок з насадкою кремом.
  4. Закручуємо край кондитерського мішка, щоб крем 'сповз' вниз.
  5. Натискаємо рукою на мішок, отсаживая крем у вигляді готового бажаного візерунка.

Для більш надійної фіксації металевої насадки в мішку можна застосовувати кондитерський перехідник. Більш того, перехідник дає можливість працювати з одним кондитерським мішком, змінюючи різні насадки.

Перехідники для кондитерських мішків буваю різні, і підбираються під розмір насадки, з якою Ви працюєте.

Для використання насадки з перехідником необхідно: помістити в мішок нижню конусоподібну частина перехідника, у верхню частину просунути насадку і щільно закріпити круговими рухами на мішку

Перехідники від маленького до супер великого Ви знайдете в нашому магазині.

Як вибрати кондитерські насадки?

Якщо Ви початківець кондитер достатньо придбати кілька базових насадок і по мірі розвитку навичок постійно розширювати асортимент.

Ви можете придбати всі необхідні насадки окремо або набором, наприклад з 24, 48 і 52 видів самих різних видів.

Інтернет-магазин beze в місті Київ рекомендує купити кондитерські насадки.

У нас приємні ціни та широкий асортимент, який постійно поповнюється сучасними новинками, а також, популярними товарами серед наших клієнтів – професійних і домашніх кондитерів.