Кондитерське кільце - металева нероз'ємна форма без дна, виготовлена з якісної нержавіючої сталі. Щільне кільце, стійке, не гнеться і не іржавіє, не взаємодіє з кондитерським виробом, не впливає на колір і смак випічки.
Розміри кондитерського кільця:
- висота – 10 см;
- діаметр – 10 см.
Кондитерське кільце – незамінна форма для складання багатошарових тортів і сучасних мусових десертів. Крім того, використовувати кондитерський кільце можна в якості форми для випічки бісквітів і тартів, як вирубку для коржів, а також як форму для приготування желейних десертів.
Перед першим використання рекомендуємо промити кільце в теплій воді і висушити. Так само після кожного використання кондитерського кільця.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.